O nama

Borcert d.o.o. je kompanija osnovana 2015. godine sa sjedištem u Podgorici. Osnovna djelatnost je uvoz i distribucija starter kultura i zaštitnih sredstava za prehrambenu i poljoprivrednu industriju. Pored toga u prilici smo da vam ponudimo i dezinfekciona sredstav za održavanje proizvodnih pogona. Kompanija Borcert vrši i sertifikaciju sistema za bezbjeznost hrane u Crnoj Gori uz organizovanje obuka iz ove oblasti više puta godišnje, uključujući i in-house obuku.

 

U kompaniji je zaposlen tim stručnjaka raznorodnih obrazovnih profila, sa velikim iskustvom, koji mogu u svakom trenutku pružiti konsultantske usluge našim kupcima u rešavanju problema u proizvodnji. Tokom godina uspjeli smo da zauzmemo jednu od liderskih pozicija u snabdijevanju tržišta Crne Gore i regiona sirilom “Sirka”, kao i starter kulturama iz prehrambene industrije.

 

Danas kompanije Borcert i Bordid reprezentuju uspješnog proizvođača iz Crne Gore, kao i prodaju proizvoda renomiranih Italijanskih kompanija Clerici, Sacco, CSL – Centro Sperimentale del Latte i LCB food safety.

 

Dva puta godišnje tim stručnjaka iz čitavog svijeta dolazi u našu kompaniju i tada zajedno obilazimo i pružamo podršku našim korisnicima usluga u Crnoj Gori i regionu.

Više o kompaniji Bordid d.o.o. možete pogledati ovdje na stranici Bordid d.o.o.